Presidenti i Serbisë Aleksandar Vuçiç, ka reaguar ashpër pas situatës së tensionuar në veri të Kosovës.

Ai tha se ua ka bërë të qartë liderëve europiane se Serbia nuk ka frikë nga askush, ndërsa shtoi se Kosova po përfiton nga Ukraina.“Duke abuzuar me situatën në Ukrainë, shumë u kthyen kundër serbëve, por Serbia nuk është më e njëjta.

Shteti jonë nuk është i frikësuar.Ne do ta mbrojmë Serbinë, dhe ne do t’i përgjigjemi histerisë së tyre të gënjeshtrave dhe thirrjeve për paqe”, tha presidenti serb.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *