Për Forcën e Sigurisë së Kosovës dhe organizimin që e bëri për stërvitjet të udhëhequra nga ushtria amerikane, ka shkruar edhe Ambasada amerikane në Kosovë.

Kosnett i ka thurur lavde Forcës të Sigurisë së Kosovës, që gjatë dy javëve mori pjesë në stërvitjet e udhëhequra prej ushtrisë amerikane.

“Gjatë dy javëve të fundit, anëtarët e Forcave të Sigurisë së Kosovës morën pjesë në angazhime si pjesë e stërvitjes më të madhe shumëkombëshe, të udhëhequr nga Ushtria Amerikane Postimin e ka përfunduar me “së bashkë më të fortë”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *