Siq dihet FSK-ja po bën ushtrime te vazhdushme dhe po tregon performanc te shkelqyer fal angazhimit te te gjith te rinjeve dhe te reajave.

Qellimi kryesor i te gjith ketyre ushtrimeve jan qe te behemi sa me te fort dhe ti tregojm te gjitheve qe edhe ne kemi ushteri, keto jan disa nga pamjet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *