Forca e Sigurisë së Kosovës, disa pamje te mrekullushme, Shpvrndvje nese ndihesh krenarë.

Ushtria po merr vemendje te madhe nga te gjith pasi trimat ton po bëjn stervitje te mrekullushme, dhe po tregohen te gatshem ne qdo moment.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *