Ambasada e SHBA-së në Kosovë ka publikuar disa pamje të ushtrimeve mIowa-s dhe FSK-ja

Këto pamje janë publikuar sot përmes një shkrimi në rrjetin social Facebook, ku shihet puna e përbashkët e dy palëve.“Partneriteti midis SHBA-së dhe FSK-së vazhdon të rritet pasi anëtarët, të cilët përfunduan trajnimin në mars dhe presin fluturime përsëri në Kosovë, vazhdojnë të punojnë në automjetet e ShBA-së dhe mbështesin përpjekjet e Gardës Kombëtare të Iowa-s për të reagua

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *