FSK-ja eshte duke e pregaditur maksimalisht dhe fal vullnetit te gjith pjestarve ushtaret ton po arrin suksese te larta.

Ushtria e kosoves tashme ka mjete dhe eshte e furnizuar mjaft mir Ideja e eshte qe ushtria e kosoves te fuqizohet dhe te paiset me te gjitha standartet e nje ushtrie qe duhet ti ket keto pamjet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *