Kryetari Fadil Nura, dhe faqja zyrtare e Komunes kane publikuar nje video ku shihet gjendja e lumit Klina pas pastrimit te tij. Permes kesaj video kane bere te ditur se eshte bere pastrimi i lumit permes Punën te Shërbimeve Publike në pastrimin dhe mirëmbajtjen e shtratit të Lumit “Klina”.

Një ndër prioritet kryesore, krahas çështjeve tjera të interesit të përgjithshëm të Komunës së Skenderajt, nën udhëheqjen e kryetarit Fadil Nura, është ambienti, për mirëmbajtjen e të cilit angazhimet publike nuk janë ndalur për asnjë cast, prej se kishte marrë mandatin.
Xhirimet e shfaqura tregojnë punën e shërbimeve publike në pastrimin dhe mirëmbajtjen e shtratit të Lumit “Klina”. 🍀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *