Familja Emini nga qyteti i Skenderajt, sot ka marrur lajmin e hidhur për vdekjen e familjarit të tyre, Bekim Eminit, shkruan portali rajoni.org.

Lajmin për vdekjen e tij e ka dhënë familjari i Bekimit, Blerimi nëpërmjetë rrjetit social facebook.

Njoftimi i plotë:

Sot me daten 21.08.2022 nderroj jete Vllau jone. Bekim Emini Te Allahut Jemi Dhe te Ai Do Kthehemi Ishalla ne gjenet vllau jem
Per vorrim ju njoftojm nderkoh.
Mund të jetë një imazh i 1 person

Mund të jetë një imazh i 1 person

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *