Ka ndërruar jetë banori nga fshati Klinë e Skenderajt, Bekim Emini, shkruan Skenderaj Press.

Me rastin e ndarjes nga jeta e Bekimi Eminit, familjarët dhe shoqëria e kanë kujtuar Bekimin, si njeri i sinqert, i dashur dhe tejet punëtor. I ndjeri kohëve të fundit vuajti nga sëmundja e tumorit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *