Ky trajnim është vazhdimësi e ngritjes dhe zhvillimit profesional të ushtrisë sonë, për integrimin e mbështetjes së njësive manovruese me zjarr direkt gjatëperacioneve luftarake.

Trajnimi është duke u realizuar nga specialistet e fushave përkatëse të trajnuar jashtë vendit të cilët transmetojnë njohuritë e fituara në këto trajnime tek njësitë manovruese të regjimentit të këmbësorisë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *