Komuna e Skenderajt sapo ka hapur konkurs përmes të cilit synon punësimin e 1 personi, në poziten si zyrtar për planifikim hapësinor.

Sipas konkursit publik të shpallur në faqen e Komunës se Skenderajt, atyre që aplikojnë iu kërkohet: Diplomë/a të studimeve universitare Arkitekturë/ Urbanistikë, Planifikimi Qytetesh dhe Gjeograf

Konkursi mbetet i hapur 15 ditë nga dita e publikimit.

APLIKO KETU

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *