Në tri vitet e ardhshme autoritetet tona do të blejnë armë me vlerë 300 milionë euro për ushtrinë.

Kujtojmë, çmimi i tankeve të përdorura dhe të personelit të blinduartransportues shkon nga gjysmë milioni deri në tre milionë dollarë. Njëkohësisht, armët anti-forcave të blinduara dhe pajisje të tjera ushtarake mund të blihet me një çmim të volitshëm nga ish-republikat sovjetike, si dhe nga vendet e NATO-s, të cilët duan të heqin qafe armët e tyre të vjetëruara”

Duke analizuar potencialin e Kosovës për të u pajisur me armë,se do të blihen ekskluzivisht për ta siguruar shtetin e Kosovës nga Serbia, e cila vazhdon ta pretendojë si pjesë të sajën.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *