Stërvitje e përbashkët e ushtarakëve të FSK-së dhe policëve të Policisë së Kosovës në Qendrën Ndërkombëtare të Trajnimit në Pomazatin.

Sinergjia e institucioneve të sigurisë së vendit -garancë për të tashmen dhe të ardhmen tonë të sigurtë

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *