Komuna e Skenderajt ka publikuar listën e përfituesve për freza, shpërndarëse të plehut artificial, spërkatëse kundër barojave, atomizer, makina mjelëse të qumeështit, për fidane të kumbullës dhe sistem të ujitjes, për fidane të arrës dhe sistem të ujitjes, shkruan portali rajoni.org.

Rajoni meson se për shkak të numrit të madh të kërkesave për freza dhe aplikuesve të cilët i kanë përmbushur kriteret e thirrjes ka bere qe numri i përfitueseve të dfyishohet nga 40 sa ishtë parapar të rritet në 80 përfitues.

Lista përfitueseve është si në vijim:

No description available.

No description available.

No description available.No description available.

No description available.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *