Gazmend Kuçi, ushtari i FSK’së pas 12 viteve sherbim, sot ka bërë kërkësen për demobilizim apo thënë ndryshe lirimin nga detyra, shkruan portali rajoni.org.

Ai, ka thënë se arsyeja e marrjës se këtij vendimi nuk ishtë i lëhtë por se kushtët e dobëta të cila po mbizotërojn në vendin tonë ishin shkas qe të ndryshoj rrugëtimin e jetës se tij.

Rajoni mëson, se Gazmendi se shpejti do të udhëtoj në shtetin e Gjermanisë për të punuar dhe jetuar.

Letra e plotë:

Te dashur familjar,te respekuar shok e koleg desha tju informoj qe psa 12 vite sherbim ne FSK sod ka ber kerkes per demobilizim-(LIRIM NGA DETYRA). Ky vendim sishte i let per tu marr po duke par ekonomin ton te dopt e cilia mbizotron ne vendin ton u detyrova te largohem dhe ta ndryshoj rrugen e jetes time,shpresoj të më kuptoni e jo te me keqinterpretoni me respek G.KUÇI.

No description available.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *