I ndjeri në vitet e 90-ta mbi supet e veta barti sakrificën e shkollimit të gjimnazistve në Komunën e Skënderajt.

Profesor Nuradini vlerësohej lartë nga të gjithë për shkak të sjellejeve, sinqeritetit dhe tipareve të larta njerëzore.

Familja Nuredini njihet si familje e nderuar në Drenicë ndërsa kontributi i tyre ka qenë në çdo kohë vendin.

Postimi i plotë nga familjarët:

Inne Lilahi ue inne ilejhi raxhiuun.

Te Allahut jemi dhe tek Ai do te kthehemi.

Sot ndërroj jetë Baba jon Hamdi Sadik Nuradini

Allahu të mëshiroft e in sha Allah për Xhennet . 😢

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *