Është hapur rasti për veprat e bëra ndaj pjesëmarrësit (Anxhelo) të reality show “It’s my home”. Kështu bëjnë të ditur burimet e Indeksonline. I njëjti goditi një tjetër banore brenda atij formati që transmetohet në televizionin “First Channel”.

Për rastin ka folur edhe zëdhënësja e PK-së për Rajonin e Prishtinës, Flora Ahmeti. “Lidhur me ngjarjen në fjalë, pas përfundimit të fazës fillestare të hetimit si dhe intervistimit të disa personave policia është udhëzuar nga prokurori i shtetit që të hap rast”, thotë Ahmeti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *