Dy deputetët e Lëvizjes Vetëvendosje të cilët publikisht kanë shprehur pakënaqësi me zhvillimet në parti në seancën e sotme të Kuvendit të Kosovës nuk janë ulur bashkë me kolegët e tyre.

Eman Rrahmani dhe Gramoz Agusholli në seancën e sotme janë ulur pas Grupit Parlamentar të Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës.

Deputeti Eman Rrahmani ditë më parë ka hedhur kritika ndaj zgjedhjeve të brendshme të VV-së dhe për dallim nga partia ai i ka përkrahur edhe kërkesat e mësimdhënësve të cilët janë në grevë.

Ai tha se këto zgjedhje do duhej të organizoheshin më mirë.

Nuk ka pasur ndonjë reagim as nga deputeti, as partia e tij, për këtë “ndarje” nga grupi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *