Në video shihet sesi një karrige lëviz vetë pa e shtyrë askush, duke dalë nga dyert e spitalit.Në pamje të parë të krijohet ideja sikur karrigia lëviz vetë për shkak të rrotave.

Por kur e shikon me vëmendje duket sikur diçka e drejton pasi ajo merr edhe pak kthesë.Punonjësi i sigurisë i cili ishte në detyrë në këtë moment u shpreh:

“Shkova për të pirë ujë dhe pashë karrigen të lëvizte vetë”..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *