Kreu i BSPK-së, Atdhe Hykolli, ka bërë me dije se të hënën dalin pagat për zyrtarët publik.
“Sot kam pasur kontakte me parterin tonë social, sipas tyre ka ndodhur një gabim teknik. Unë besoj se të hënën dalin pagat”, tha ai në konferencë për media.

Kreu i Këshillit Grevist, Rrahman Jashraj, ka treguar se do të respektojnë vendimin e shumicës, të cilët kanë vepruar pro pezullimit të grevës.

Ai ka treguar se ajo do të pezullohet deri në muajin janar 2023.

“ Ajo që dua të them është se me kënaqësi e respekt po iu drejtohem grevistëve. Mundësia e vetme na kishte mbetur greva e përgjithshme. Duke respektuar zërin e anëtarësisë greva filloi me 25 gusht. Qeveria në vend se të dërgojë optimizëm, por reagoj me fyerje. Falënderoj prindërit dhe qytetarët që dhanë vlerësime për grevën. Ata që na fyen dhe linquan le të mbetet në fytyrën e tyre. Uroj që qeveria të nxjerr mësime nga kjo Grevë. Si Këshill Grevist i BSPK-së, SBASHK-ut dhe administratës dhe jemi të obliguar të veprojmë sipas vullnetit të shumicës”, ka thënë Jashraj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *