Ka vdekur në moshë të re Arbër Shaqiri, në një aksident të rëndë komunkacioni.

Lajmin për vdekjen e tij e ka dhënë familjarja e tij Inna Shaqiri.

Postimi i saj:

Në aksident komunikacioni humb jetën Arber Shaqiri Shumë e rand me shkru për ty🤍Shpreh ngushllimet më të sinqerta familjes dhe gjithë atyre që e njohën. Allahu të dhashtë XHENETIN vlla

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *