“Sot, më 17.XI.2022, në pjesën e okupuar të Mitrovicës, përkatësisht Kosovës, disa bandit kriminel serbë e keqtrajtaun shumë rëndë fizikisht, kamermanin e Insajderit, Jetmir Muji i cili ishte duke inqizuar me kamerë një nxënës shqiptar të cilin e kishin keqtrajtuar fizikisht banditët serbë. Këshilli për Mbrojtjen e të Drejtave dhe Lirive të Njeriut, Qendra Rajonale në Mitrovicë, përveq që e dënon rastin dhe tjerat raste të më hershme, kërkon nga organet kompetente të Kosovës që t’i zbulojnë, t’i arrestojnë dhe ti nxjerrin para drejtësisë banditët që po keqtrajtojnë njerëz të pafajshëm dhe djegun vetura të atyre që dëshirojnë të respektojnë urdhërt e Republikës së Kosovës.”, thuhet në reagim

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *