Ish kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj mbrëmë ishte në Drenas ku ka takuar qytetarët dhe përfaqësues të subjekteve politike për të diskutuar rreth zhvillimeve politike në vend.

Kreu i DD-së, Driton Ajazi ishte pjesë e këtij takimi i cili ka sqaruar pjesmarrjen aty.

“Fokusi i bashkëbisedimit ishte dialogu dhe situata politike, ekonomike dhe e sigurisë në vend dhe pozicioni ynë karshi aleatëve tanë ndërkombëtar”, ka thënë Ajazi, transmeton DrenicaOnline.

Postimi i plotë i Ajazit:

Sonte, me ftesë të Kryetarit të degës së AAK-së në Drenas, z.Beqir Kiqina, si përfaqësues i DD-së, së bashku edhe me Asambleistin z.Hamit Haxhiu, mora pjesë në bashkëbisedimin me Kryetarin e AAK-së z.Ramush Haradinaj dhe me bashkëqytetarë dhe me përfaqësues të subjekteve tjera politike nga Komuna jonë. (Vijon poshtë reklamave)

Fokusi i bashkëbisedimit ishte dialogu dhe situata politike, ekonomike dhe e sigurisë në vend dhe pozicioni ynë karshi aleatëve tanë ndërkombëtar!

Shqetësimet e këtyre sferave politike, ekonomike, energjetike dhe të sigurisë, pos që duhen bashkëbiseduar nga të gjithë ne, duhet edhe zgjidhja të jetë në kohë e me përkushtim maksimal nga të gjithë akterët e përfshirë në këto procese dhe ato te jenë në të miren e të gjithë qytetareve të Republikes së Kosovës dhe në koordinim të plotë me aleatët tanë ndërkombëtar, e veqmas nga SHBA, si partner i ynë strategjik në të gjitha proceset që nga lufta e deri më sot.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *