Ka ndërruar jetë Fatmir Batatina.

Lajmin për vdekjen e tij e ka dhënë trajneri i Llapit, Tahir Batatina, me anë të një postimi.

Më poshtë postimi:

Allahu të mëshiroftë me Xhennet kushëriri dhe shoku ynë. Ndarja juaj nga kjo botë dhe shkuarja në amshim aspak e lehtë për ne që të njohëm, por të Allahut jemi dhe vetëm tek ai do të kthehemi. Allahu na takoftë në Xhennet, inshAllah 🤲

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *