Shumë shoferë që përdorin makinën çdo ditë si mjet transporti janë të bindur se mund të zgjidhin çdo problem trafiku.

Prej kohësh është e njohur se pyetjet më të vështira në teste janë ato me “udhëkryqe”, d.m.th. fotografi ku pas rregullave dhe shenjave të trafikut, shoferi i ardhshëm duhet të vlerësojë se cili automjet ka përparësi.

Shikojeni mirë këtë fotografi, dhe përgjigjuni se sipas cilit rend duhet të lëvizin veturat.

Kujdes, gabojnë edhe shoferët më të mirë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *