Gëzim Berisha, një luftëtar i shquar i UÇK-së jeton i vetëm dhe me kushte të rënda ekonomike.

Invalidi i UÇK-së, Lulëzim Ibrahimi e ka ndihmuar me gjëra esenciale shtëpiake bashkëluftëtarin e tij në kohë lufte Berishën.

Ibrahimi ia ka bërë sharitjen e drunjve dhe e ka ndihmuar me gjëra të tjera materiale.

Ai tha për portalin Rajoni se këta e ka bërë pasi i dhimbur shpirti për gjendjen e mjerueshme ekonomike që bashkëluftëtari i tij gjendej.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *