Një rast i rëndë ka ndodhur në një shkollë fillore të Kosovës.

Një nxënës problematik përveç që i rrah fizikisht disa bashkëmoshatarë të tij, e suImon edhe mësimdhënësin.

Ngjarja dyshohet të ketë ndodhur në shkollën e mesme të ulët “Dëshmorët e Kabashit” ku pas një mosmarrëveshjeje të mëhershme, një nxënës e ka sulmuar fizikisht një arsimtar të kësaj shkolle, si dhe një bashkëmoshatar të tij.

Policia raporton se nuk ka të arrestuar në këtë drejtim, pasi nxënësi në fjalë ka ikur pas aktit të kryer.

LINKU I PLOTE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *