Ish-deputeti i Kuvendit të Kosovës nga radhët e AAK-së, Daut Haradinaj, njofton për pajtimin e dy familjeve nga Peja.

Në pamjet e publikuara në profilin e tij në Facebook, Haradinaj shkruan:

“Shumë respekt për familjen e nderuar Çeku nga Qyshku i Pejës, që gjeti forcën për t’u pajtuar me familjen Ahmeti nga Jabllanica. Si gjithmonë, Samiu dhe familjarët e Gjeneral Çekut po dëshmojnë se janë me zemër të madhe shqiptare. Respekt për ju”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *