Kryetari Nura përmes një postimi në facebook ka bërë të ditur se ka filluar më një nisëm tjetër të mbjelljes së drunjve dekorativ në rrugën “Osman Geci”.

I njejti ka bërë të ditur se do te të vazhdoj mbjellja e drunjeve edhe në rrugët tjera dhe parqet publike, deri në mbjelljen e fundit të 700 drunjve nga sasia e parë!

Ndiqeni postimin e plotë të Kryetarit Nura.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *