Ylli i muzikës së viteve të 90-ta, Bekim Latifi për publikun i njohur si MC Beka është banori i radhës i spektaklit të Big Brother VIP Kosova.

Me natyrën e tij komunikative dhe disponimin pozitiv që edhe e karakterizon si personalitet, MC Beka do të shpalosë pranë jush rutinën e tij të të jetuarit brenda një shtëpie të bukur e unike siç është ajo e Big Brother VIP Kosova.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *