Juliana Nura është shprehur krenare që ka prejardhje nga Drenica, ndonëse ka jetuar në Finlandë dhe së fundmi është e vendosur në Angli.

Ajo thotë se ndjen kënaqësi kur vjen në Kosovë, sidomos kur viziton Prekazin.

Madje, modelja iu tregoi Artës dhe Alisës se e pret edhe ish-kryetari i Komunës së Skenderajt, Bekim Jashari.

Ndiqni videon më poshtë. VIDEO

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *