“Pavarsisht që jemi shtetas Slloven dhe kemi mundësi të jetojm në të gjitha shtetet e botës unë dhe Ajani jetojm në pjesën Veriore të Mitrovicës, në Mitrovicën e Isë Boletinit!

Jemi nga Boletini i Isës dhe çdohere do ta njekim ëndrrën e tij.

Djalin tim e edukoj me fjalët e komandantit të lavdishëm Isa Boletini.

Edhe njëqind vjet jetë në paqa, të tana ia kam falë atdheut!

Edhe njëqind herë n’u rrëzofsha prapë kam me u çue e kam me dalë ku është balli më i vështirë i luftës!

Me vdekë për atdhe më duket si me le për së dyti!

Unë njëqind herë jetën e jap, po kurrë armën, nderin, Flamurin dhe Atdheun tim!…”

✍️Arber Peci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *