Kryetari i Partisë së Lirisë, Ilir Meta ka sfiduar kryeministrin Rama për dosjen e tij, duke thënë se ai e di shumë mirë cfarë do të thotë të ishe bashkëpunëtor i sigurimit të shtetit.

Ish Kreu i Shtetit theksoi se me poezinë e Havzi Nelës, “Liri a Vd.ekje” do ta shporrin nga pushteti.

“Kur të kesh kohë vij dhe unë, ku të duash ti vij me atë personin që kishe hall ti që e kisha përgjuar unë. Ti duhet të vish në çdo studio që do ti dhe do më marrësh edhe atë punonjësin e sigurimit të shtetit, me gjithë gjeneralitet që ka ai dhe që kam unë dhe pastaj ti i dashur Edi Rama ke të drejtë të kërkosh çdo gjë nga Ilir Meta”, tha Meta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *