Nga mesnata zbritje e madhe e çmimeve të derivateve të naftës, Kreu i Komisionit Rregullator për Energjetikë (KRRE), Marko Bislimovski njofton se nga mesnata do të ketë zbritje të madhe të derivateve të naftës. Sipas tij dizeli do të ulet për 5 denarë, Euro Super BS-95 për 3.5 denarë dhe Euro-Super BS 98 për 4 denarë.

ЕUROSUPER BS – 95 – 77,50 (denarë/litër)

ЕUROSUPER BS – 98 – 79,50 (denarë/litër)

ЕURODIZEL BS (D-Е V) – 79,50 (denarë/litër)

– Vaj për djegie – ЕKSTRA I LEHTË 1 (ЕL-1) – 77,00 (denarë/litër)

– Mazut М-1 SU – 40,056 (denarë/kilogram)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *