Konferenca për media e kryeminsitrit Albin Kurti dhe ministrit të Brendshëm Xhelal Sveçla për situatën në veri, 7 nëntor 2022, Foto: KALLXO.com
Mblidhet Këshilli i Sigurisë së Kosovës.

Këshilli i Sigurisë së Kosovës është mbledhur sot. Kështu thuhet në një njoftim të Zyrës së Kryeministrit të vendit.Zyra e Kryeministrit të Kosovës nuk ka dhënë detaje, por njoftoi se pas mbledhjes në një konferencë për media do të dalin kryeministri, Albin Kurti dhe ministri, Xhelal Sveçla.“Kryeministri i Republikës së Kosovës, Albin Kurti dhe Ministri i Punëve të Brendshme, Xhelal Sveçla mbajnë konferencë për media, pas mbledhjes së Këshillit të Sigurisë” – thuhet në njoftim.
Konferenca është thënë se do të fillojë në 12:30.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *