Drejtori i të ashtuquajturës Zyrë për Kosovënnë Qeverinë e Serbisë, Petar Petkoviç, ka thënë se Njësia Speciale e Kosovës ka hyrë në Gazivodë.

Përmes një postimi në Twitter, Petkoviq ka thënë se e ka lajmëruar të dërguarin e posaçëm të Bashkimit Evropian për dialogun Kosovë-Serbi, Mirosllav Lajçak, për siç ka thënë “ta frenojë ngacmuesin dhe uzurpatorin Kurti nga veprimet e tij të njëanshme dhe të armatosura me të cilat dëshiron të shkaktojë Iuftë”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *