Sot, ka ndërruar jetë, Murat Qelaj nga fshati Leçinë i Komunës së Skenderajt. Lajmin për vdekjen e Muratit e kanë dhënë, Agron Kajtazi, përmes rrjetit social “facebook”. Murati ishtë një person i vyeshm, njeri i mirë e me plotë vyrtyte të mira.

Njoftimi i plotë:
Ishte njeri i mirë, kishte vlerat e veta të pazëvendësueshme.
Do të na mungojë gjithmonë, ne qe e njohem bacen Murat Qelaj.
Shpirti i tijë bëftë dritë.
Ngushëllime familjes dhe gjithë atyre qe e njohën Murat Leqinen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *