Ka filluar edhe një tjetër prime i këtij edicioni të Big Brother Albania VIP.

Derisa në çdo emision të këtij show, dy opinionistë komentojnë ngjarjet që ndodhin mes banorëve, njëri prej tyre po mungon sonte.

Opinionisti Arbër Hajdari nuk i është bashkuar Zhaklinë Lekatarit këtë herë, dhe ka një arsye për këtë.

Kjo pasi Arbëri ndodhet aktualisht në Shtetet e Bashkuara të Amerikës.

Në rrjetin social Instagram, ai para katër orëve ka publikuar një “story” nga para Shtëpisë së Bardhë në Washington.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *