Banorët e “Big Brother VIP” janë gjendur sot në situatat të pazakonta si pasojë e provës së mosreagimit.

Produksioni ka futur në shtëpinë e fashmshme fituesin e edicionit të parë të Big Brother, Ilir Shaqirin për ë sfiduar banorët.

Por ata janë gjendur të papërgatitur dhe kanë humbur sfidën duket takuar e përqafuar Ilirin.
Ai ka dal në oborr teksa të gjithë banorët janë mbledhur rreth tij.

Ajo që bie menjëherë në sy është se si Iliri takon Luizin dhe i ofron atij një cigare teksa nis pa humbur kohë bisedën me banorët e tjerë.

Ndër të tjera ai ka patur një bisedë të shkurtër me Luizin, teksa nuk ka munguar dhe kurioziteti i banorëve të tjerë për të ditur infomacione nga jashtë dhe se si shihen ata nga audience.

Pjesë nga biseda:

Iliri: Kush ka hyrë i parë do dal i fundit.

Luizi: Olta ka hyrë
Iliri: Ti hyre i fundit, por ndoshta do jesh i pari në fund

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *