Kiara Tito dhe Luizi Ejlli janë kthyer në një çift mjaft të dashur për publikun.
Dashurinë që ka për Kiarën, Luizi po vazhdon ta thotë zëshëm.

Edhe në lojë që banorët kanë zhvilluar mbrëmë, Luizi bëri një deklaratë për Kiarën.

“A do të ndaheshe për një milion euro, përgjigju ose shko propozoj një nga vajzave të shtëpisë për martesë?”, ishte pyetja që iu bë banorëve meshkuj.

“Një milion euro, Kiara kushton më shumë se kaq”, ishte përgjigja e Luizit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *