Skenderaj Press

skenderajpress.com

Ky është polici që vdiq në vendin e tij të punës në pikën kufitare në Jarinje

Ky është polici që vdiq në vendin e tij të punës në pikën kufitare në Jarinje

Një polic ka ndërruar jetë në vendin e tij të punës në pikën kufitare në Jarinje. Ai ishte duke e kryer ndërrimin e natës, kur kolegët mësuan për vdekjen e tij.

Mësohet se Polici i vdekur është Rexhep Sejdiu.

Vdekjen e policit në vendin e punës e ka konfimruar edhe zëvendësdrejtorin e Policisë në Veri, Veton Elshanin.

“Rreth orës 07:20 është gjetur i vdekur zyrtari policor, gjatë ndërrimit në Jarinje. Kolegët e kanë gjetur të vdekur, disa orë pasi ishte shtrirë për të pushuar”, tha Elshani

Trupi i pajetë i policit është dërguar për obduksion dhe varrimi i tij, pritet të bëhet nesë konfimrojnë familjarët.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *