Skenderaj Press

skenderajpress.com

Thirrje për ushtarët e FSK-së, fillojnë kompenzimet për pjesën e rrogës të mospaguar nga Minstria e Mbrotjës

Thirrje për ushtarët e FSK-së, fillojnë kompenzimet për pjesën e rrogës të mospaguar nga Minstria e Mbrotjës

Ka filluar të kerkohet kompensimi I pagave me rritje nga ana e pjastareve të FSK-së e cila ishte paraparë sipas Vendimt për rritjen e pagës që e kishtë marr ish kryeministri Ramush Haradinaj në muajin dhjetor të vitit 2018.

E po i njeti vendim nuk ishte zbatuar deri në korrik te vitit 2021, atëhere dhe kur ishtë shfuqezuar nga kryeministri i tanishem Albin Kurti.

E shkeljen e kesaj të drejte per rritje te rrogave të ushtareve ka filluar të kerkoj avokati Agron Hoti i cili po i ndjek përmes procedurave gjyqësore.

Hoti i bën thirrje të gjithë ushtareve qe nuk e kane kerkuar ende kete të drejte, se mund te kontaktojn ne nr. 044114333 i cili thotë se për të gjithë pjestarët e FSK-së është i gatshem të ndjek procedurat për të realizuar të drejtat e tyre të cilat nuk u janë realizuar deri me tani .

Ballina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *