Ish konkurrentit te “Its my Love”, Dardit i ka ndodh e pa pritura.
Teksa shihet se është në Tiktok live me fansat e tij, ai bën një gjest të cilin si duket gruaja e tij, Agnesa xhelozon dhe më pas i bije.

“A ti qikat po i ngon a” dëgjohet Agnesa ne video.

Kujtojmë se Dardi dhe Agnesa janë bërë prindër.

VIDEO

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *